Mestská športová olympiáda 2023

28.9.2023 sa Mestskej športovej olympiády zúčastnilo 7 stredných škôl z Levíc vrátane našej školy, ktorú reprezentovalo spolu 27 žiakov. Pretekalo sa v rôznych disciplínach a športových hrách. Z atletiky to bol beh na 100 m, kde nás reprezentoval Nikolas Sleziak, ktorý pretekal aj v druhej disciplíne – v skoku do diaľky, v behu na 1500 m Samuel Ujhelyi, vrh guľou Roland Kúcs.

Čo sa týka dievčat, beh na 100 m absolvovala Šarlota Šuleková, skok do diaľky Karolína Zimulová, beh na 800 m a vrh guľou úspešne zvládla Nika Ižová.

V stolnom tenise nás reprezentoval Damián Tuhársky a Barbora Chrenková.

V rámci športových hier reprezentovali vo futbale našu školu títo žiaci: Samuel Ujhelyi, Matúš Ujhelyi, Roland Kúcs, Samuel Karaffa, Samuel Bertók, Justin Hajrula, Matúš Šipoš, Ján Magyar, Jozef Lehoczký.

Basketbal odohrali chlapci v dome športu. Zúčastnili sa: Sebastián Solčiansky, Samuel Hajdamár, Michal Števko, Simon Slávik, Patrik Samuel Pilinszký, Richard Berkeš, Husein Hajdarevič, Samuel Pavlatovský, Lukas Henzsel a Patrik Schweiger.

Novinkou na MŠO boli šípky, kde sa zapojili 2 chlapci – Tomáš Radosa a Michael Uhrin.

Získali sme aj zopár ocenení: Nika Ižová za 2. miesto vo vrhu guľou, Tomáš Radosa za 2. miesto v šípkach a naši basketbalisti – 3. miesto. Ďakujeme všetkým žiakom, ktorí reprezentovali našu kamenárinu 😀

Mgr. Ivana Libutková

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *